RO Study
👤
Scoala2022
Scoala2022
18-03-2022
Limba română
a fost răspuns
Care sunt protagoniștii ?
Răspuns :
Mata5454
Mata5454
18-03-2022
Protagonistii sunt personajele principale ale unei povesti sau film joc etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Naturale Este 500. Al Treilea Este Cu 40 Mai Mic Decât Al Doilea. Primul Împărțit La Al Doilea Dă Catul 1 Și Un Rest Egal Cu Al Treilea Număr
Dupa O Reducere Cu 10% Un Calculator Costa 7200 De Lei Determinati Pretul Calculatorului Inainte De Eftinire
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati, Dau Coroana + Multumesc !
Pe Marginea Unei Stradute De 3 Hm Sunt Plantati Tei,la Distanta De 1 Dam Unul Fatade Altul.a)cati Tei Se Pot Numara In Total?b) Ce Distanta E Intre Doua Indicat
Cum Se Scrie Corect .La Sai Sa Creada Ca Nu Poti Si Dezamagestei La Final!
Inaltimea Rombului Dusa Din Virful Unghiului Obtuz Imparte Latura Lui In Segmentele De Lungimi 2cm Si 3cm. Sa Se Afle Lungimele Diagonalelor Rombului??? Am Dus
Dati-mi Va Rog Niste Informatii In 4-5 Fraze Despre Produșii Finali Ai Digestiei!!Nu Doar Care Sunt Ei! Mai Multe Detalii Despre Produșii Finali Ai Digestiei!!
Transformă În Propoziție Dezvoltare Fiecare Exprimare: Latră Câinii ; - N- Am Plecat?; Avioanele Și Elicopterele Decolează
DAU 55 DE PUNCTE ŞI COROANĂ, CLASA A TREIA.....Caracterizați Personajele Din "Povestea Porcului" De Ion Creangă Astfel:-prințesa: Principal, Pozitiv, Real, Bună
Doar Exercițiile 9 Si 13