RO Study
👤
Brainlyyaddict
Brainlyyaddict
16-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Problema 7 și 8 !! Va rog!!
Răspuns :
Alina1547
Alina1547
16-03-2022
Nu am reusit la 8, dar l am fct pe 7! Sper sa fie bun!
Answer Link
Iakabcristina2
Iakabcristina2
16-03-2022
Au răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eu Trebuie Sa Trimit Unui Contractor Cu Un Camion 2700 Tone Piatră. Atentie,in Drumul Meu Spre El, Mi Se Mai Adaugă La Încărcătură Inca 10% ,tot Piatră . Cu Ca
Va Rog Explicați-mi Si Mie Reactiile De Combinare Si De Descompunere, Nu Pot Sa Le Inteleg. Dau Coroana!
Întruni Final Copiii Au Ajuns La Școală. Imaginează Ți Cum Au Motivat Întârzierea. Folosește Dialogul Și Formule De Adresare. va Rog Ajutatima! Va Voi Da Coroan
Formați Cu Pronumele Relativ "care" Un Enunț În Care Sa Fie Atribut Pronominal
Lim X->inf (2/pi*arctg(x))^x
Mihai Aranjează Niște Cărți Pe Rafturile Bibliotecii Sale. Dacă Pune Câte 5 Cărți Pe Un Raft Rămâne Cu 10 Cărți Nearanjate. Dacă Le Pune Câte 9 Pe Un Raft, Rămâ
Demonstrați Ca Pentru Orice Număr Întreg X Numărul N=(4x+3) La A Doua +2(5x-3)(x+1)-2x(3x+10) Este Divizibil Cu 5 Ma Puteți Ajuta E Urgent Dau Coroana
Simplifică Fracțiile Următoare , Pentru A Obține Fracții Ireductibile:24/36 ; 53/78 ; 26/39 ; 14/49 ; 60/140 ; 100-64/3 La Puterea A Doua ×2
VĂ ROG FOARTE MULT!!!AJUTOR!!!!REPEDE!!!Un Biciclist Parcurge Un Drum În Trei Etape.In Prima Etapa 2/3 Din Drum , În A Doua Etapa 3/5 Din Rest , Iar În A Treia
Alcătuiește O Propoziție Cu Termenul Omofon Al Pronumelui "ele".