Răspuns :
Răspuns:
- buna ziua doamna diriginta, putem intra?
-Buna ziua, da intrati. imi puteti spune de ce ati intarziat?
-da. Vedeti dumneavoastra, ne-am intalnit inainte de scoala in oras noi intre noi si am stat . nevazand cat e ceasul am plecat cam tarziu din oras si am prins si multa lume pe strada. asa am ajuns tarziu.
-bine. ati avut noroc ca nu am ajuns la voi sa va pun absenta. Acum treceti la locurile voastre!
-da doamna.
Am ajuns. În sfârșit, după mult timp, sunt în sfârșit aici, la școală. Trebuie doar să intru în clasă și să îmi cer scuze. Am bătut ușor la ușă iar doamna învătătoare a venit deodată spre noi, grupul întârzialților.
--- Bună ziua! Vă rugăm frumos să ne iertați. Avem o explicație pentru asta.
--- Să vă aud! Chiar sunt curioasă ce poveste mai inventați.
Era adevărat. Rămăsesem acasă numai ca să ne jucăm Fortnite. Mă simțeam vinovat. Din cauza mea s-ar putea ca ceilalți să primească o notă foarte mică, și toate astea numai din cauza mea.
--- Deci?!
--- Eram în autobuz, începis eu să explic, când am auzit un zgomot din spate. M-am ridicat și am văzut un zombie. Nu am știut ce să spun așa că i-am dat tema să mi-o mănânce. Colegii mi-au venit în ajutor și au stat să mă ajute să îmi refac tema.
--- Bun, acum că mi-ai spus această poveste incredibilă, treceți în bancă. "Numele tău", 4! Restul, nu îl mai băgați în seamă.