RO Study
👤
MoroiIoan
MoroiIoan
15-03-2022
Fizică
a fost răspuns
vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
Bizar
Bizar
15-03-2022
Răspuns:
хзпошцоуиуиоцлцлцоуму
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie In Caseta Litera Corespunzatoare Răspunsului Corect, Valorificand Informatiile Din Textul 4.Matt Renunța La Dorința De A Deveni Avocat Deoarece A. Avea Pr
Doi Rezistori Identici Au Rezistenţa Echivalentă A Grupării Serie De 4 Ohmi. Dacă Vor Fi Conectați În Parale Rezistenţa Echivalentă Va Fi: A. 1 Ohm, B. 2 Ohmi C
Faceți 20 De Propoziții În Limba Latină Folosind Verbul A Fi La Diferite Timpuri Și Persoane Dar Și Pronumele Personal Le Traduceți
Ex 2 VĂ ROG MULT,URGENT
L 9. Asociază Fragmentul Din Arca Lui Noe De Lonel Teodoreanu Cu Opera Citită Că Lectura Suplimentara, Prezentând, În 50-100 De Cuvinte, O Valoare Comuna
Pentru A Confecționa 45 De Coliere Şi Brățări, Irina A Folosit 420 De Mărgele Colorate. Ea Pune 8 Mărgele La O Brățară Şi 11 La Un Colier. Dacă 4 Mărgele Costă
5. Caracterizeaz-o Pe Elena În Numele Vechilor Prieteni, Indicând Două Trăsături Şi Două Argumente. Trăsătură Argument 34
4 Selectează, Din Enunțul Următor, Trei Feluri De Articole, Pe Care Le Vei Preciza: Îmi Amintesc C-ale Mamei Prietene I-au Oferit Lui George, Fratele Meu Cel Mi
La Bomele Unei Baterii Având Tensiunea Electromotoare E 32 V Este Conectat Un Rezistor. Tensiunea La Bornele Rezistorului Este U=30 V, Iar Puterea Consumată De
Prezintă Într-un Enunț O Asemănare Între Cele Două Texte