RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroana !
Răspuns :
Linishen20
Linishen20
06-03-2022
Răspuns:
răspunsul este 9
Explicație pas cu pas:
3x4-3 = 12-3=9
Answer Link
Daviddabest
Daviddabest
06-03-2022
Răspuns:
3x4-3 = 12-3=9
coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Partea De Vorbire,diateza,modul Si Timpul Urmatoarelor Cuvinte: A Fost Furata,pusese Ochii,paisprezece,alta,cand,ultimul.
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați! Mulțumesc!
Ma Puteti Ajuta Cu Un Exercitiu? Sa Se Dea Exemplu De O Functie F:R⇒R,f(x)=ax+b,cu A,b ∈R,descrescatoare ,a Carei Reprezentare Grafica Intersecteaza Axa Ox In
La Un Concurs De Sporturi Nautice S.au Acordat 36 De Medalii De Aur,bronz,argint.Sa Se Afle Cate Medalii De Fiecare Fel S.au Obtinut ,stiind Ca Numarul Medalilo
(Emil Garleanu,Puisorii)Transcrie Câte Un Cuvânt/câte O Structură Ce Constituie Repere:a)spatialeb)temporale Dau Coroana
Am Câştigat Un Concurs Şi Primim La Şcoală Foarte Foarte Multe Echipamente Pentru Un Nou Laborator. Pentru Amenajarea Laboratorului Am Primit Şi O Sală De Clasă
Pasiunea Lui Ahad Este Fotografia. Află Câte Fotografii Face Explorând Împrejurimile Fermei Sunland, Știind Că 3/8 Din Numărul Acestora Reprezintă Fotografii Cu
De La B Am Nevoie De B,l,q, Imi Trebuie Cel Tarziu Luni Dimineata
Scrieti Partea De Vorbire,diateza,modul Si Timpul Urmatoarelor Cuvinte: A Fost Furata,pusese Ochii,paisprezece,alta,cand,ultimul.
Coroana .......... Va......... Roooooooooog...