RO Study
👤
Fabi84
Fabi84
03-03-2022
Matematică
a fost răspuns
repede varog!!!!ex7
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
03-03-2022
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Ma Puteti Ajuta, Va Rog ? O Sa Pun Mai Multe Exercitii, Dar Orice Raspuns La Orice Intrebare Imi Este De Folos. (Nu Trebuie Sa Raspundeti Neaparat La Toat
Puteti Sa Imi Dati Exemplu De Un Cuvant Derivat , Unul Compus Si Unul Obtinut Prin Conversiune ;Din Primul Vers Al Poeziei Vara De George Cosbuc .
Suma A Trei Numere Este 695 .Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este De 256,iar Diferenta Dintre Primul Si Al Treilea Este De 192.Aflati Cele Trei Numere:
Raluca A Desenat Un Triunghi Cu Laturile Egale,cu Perimetrul De 24 Cm. Latura Triunghiului Initial A Folosit-o Ca Latura Mare a Altui Triunghi, Cu Laturile Mic
Scrie 6 Verbe La Moduri Si Timpuri Diferiteindicativ,perfect Compusindicativ,imperfectindicativ,perfect Simpluimperativconjunctivconditional-optativ5 Substantiv
Daca : X+y=5 , y+z=7 , Atunci 2x+5y+3z = ...
Scrie 6 Verbe La Moduri Si Timpuri Diferiteindicativ,perfect Compusindicativ,imperfectindicativ,perfect Simpluimperativconjunctivconditional-optativ5 Substantiv
Explica Semnificatia Imaginilor Artistice Din Versurile: "Lasa-mi,toamna,pomii Verzi,/Uite, Ochii Mei Ti-i Dau./ Ieri Spre Seara-n Vantul Galben / Arborii-n Gen