Răspuns :
4165 Larkin Street Shorewood, WI 53211 25. Draga mea mamă, tată și Ben, 9 Iată o scrisoare de la Susan, sora lui Ben, către familia ei din Ashton. Citiți-l și completați spațiile libere: Sunt încă foarte fericit aici, în Shorewood. Soții Peterson sunt foarte drăguți și am mulți prieteni. Cum e ziua mea? Ei bine, mereu mă trezesc la 6.30. Da, așa este: nu mă trezesc niciodată înainte de 7.30 acasă – știi asta! Scoala incepe la 8.15 aici, asa ca ma intorc la 8.30. Carol și Brian sunt la muncă atunci, iar eu fac curat în casă și pregătesc prânzul pentru micuțul Lenny. La grădiniță merge doar dimineața, așa că după-amiaza e acasă. Îl aduc la ora 12. După-amiaza mă joc cu Lenny sau mergem în parc. Apoi o aduc de obicei pe Linda de la școală la 3.30. Laurie - Are 16 ani - face o mulțime de activități la școală. Așa că adesea o iau la 4.30 sau 5. Asta e o problemă. Brian și Carol s-au întors la 6 și ca o cină mare pe masă. Bineînțeles că fac și cina. După cină Ajut uneori fetele cu temele. Mereu merg la culcare la 10 sau 10.30. Le dau copiilor micul dejun și le duc pe Laurie și Linda la școlile lor și pe micuțul Lenny la grădinița lui - în mașina mea. Așa e, am o mașină! Soții Peterson au trei și pot folosi unul dintre weekendurile Af, am o seară liberă. De obicei merg la cinema cu prietenii mei.
Răspuns:
scuze nu inteleg te-as ajuta dar nu inteleg:((