RO Study
👤
Ananst
Ananst
11-03-2018
Matematică
a fost răspuns
cat la suta reprezinta 45 din 225?
Răspuns :
Ceasornicul1000
Ceasornicul1000
11-03-2018
225:45=5- de 5 ori
45*5=225
45 reprezinta o cincime din 225,inseamna ca:
20%
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Descopun Nr 12in Zeci Si Unitati
Volumul Unei Piramide Patrulatere Cu Latura Bazei De 12 Cm Si Inaltimea De 9 Cm Este Egala Cu.....cm
Puteti Sa Imi Analizati Si Mie Verbul Din Propozitia ,,Arza-te Focul De Lume." ? Multumesc
Cu Ce Mod Se Pot Confunda Formele De Pers. A 2 A , Singular Si Plural ,ale Imperativului
Zmeul L A Pus L La Grea Incercare Pe Fat Frumos.l A Pus Sa Aleaga Acea Lada Care Contine Greutati Cu Ajutorul Carora Poate Cantariorice Cantitate Mai Mica Sau E
Ajutor La Exerciuţiul 5!
Buna! Pentru Cei Care Se Pricep La Franceza, Imi Puteti Traduce Acest Text In Franceza? Casa Mea Este Mare Si Facuta Din Lemn.Are 2 Sufragerii, 2 Bucatarii, 4 D
Am Si Eu Nevoie De O Strofa Care Nu E De Pe Net Sa Aibe Cuvintele De Mai Jos Sa Fie O Strofa Comica vis, Cant, Valuri,bland,chinchila APROPO DAU CORO
Alcatuiti Cate 2 Propozitii In Care Atributul Apozitional Sa Fie Exprimat Prin Substantive Comune Si 2 Propozitii Cu Atribut Apozitional Exprimat Prin Substanti
Imagineaza.ti Ca Te Afli In Gradina Unei Case La Tara, Intr.o Zi De Toamna Tarzie.. Tremurand O Floare Iti Spune Povestea Ei ..Scrie Aceasta Poveste .. Mazim 8