RO Study
👤
Ian12
Ian12
21-02-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog mă puteți ajuta
Răspuns :
Adina2981
Adina2981
21-02-2022
Explicație pas cu pas:
AICI ESTE.CRED CA E OK
!!!
Answer Link
Sarasivasy
Sarasivasy
21-02-2022
Sper ca te-am ajutat
Spor la scoala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Patrulaterul ABCD In Care Unghiurile A Si C Sunt Egale. Bisectoarea Unghiului B Intersecteaza Pe DC In E Si Pe AD In F. Sa Se Arate Ca Triunghiul DEF Este
Plss Clasa A 3a. Priviți Desenul. Compuneti Exerciții Folosind Cele Patru Operatii Si Paranteze Rotunde Astfel Încât: A) Numerele Din Interiorul Patratului Sa F
Asezam Toate Numerele Naturale De Patru Cifre Care Au Suma Cifrelor Egala Cu 11 In Urdine Crescatoare : 1019;1028;1037;...Care Este Ultimul Numar Din Sir? Expli
Identifica Pronumele Invatate Din Poezie ,precizand Felul Lor. Din Poezia ''Balta'' Vasile Alecsandri. DAU COROANA !!
Exercitiul 1 De La Subiectul 3 Va Rog Frumos. Dau Coroana!
31.a) Un Număr Natural Se Numeste ,, Enigmatic" Dacă Prima Cifră A Numărului Este 9 Șidacă Se Mută Această Cifră La Sfârşitul Numărului, Numărul Obținut Este De
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Înțeleg Doar Aceste 2 Rânduri. Cu Ce Logica Am Rearanjat Termenii In Acesta Expresie Și Cum Am Voie Și In Ce Mod Sa Schimb Ordinea Term
Ex 7 Sau 6.Vă Roggg
5 Si 6 Va Rog Mult,figura Este In A 2 A Imagine Pentru Exercitiul 6
1.Cate Nr Naturale Contine Sirul : 23, 27, 31, 35,..., 403? 2.Câte Nr Impare Sunt Intre 294 Si 491?