👤
a fost răspuns

ajutati maaa ex 6....​

Ajutati Maaa Ex 6 class=

Răspuns :

Răspuns:

În călătoria mea cei mai mulți dintre copii pe care i-au întâlnit părinții mei au fost de vârsta mea ...

Ei au fost foarte entuziasmați și s-au bucurat să se plimbe împreună cu mai mulți oameni pe marginea malului. Ce-i mai frumos a fost că în această călătorie am învățat multe lucruri noi.

Iau mereu cate ceva care să îmi aducă aminte de locurile unde am fost . De data asta mi-am luat niste magneți.

sper că te-am ajutat coroana?

Azi eu și cei mai buni prieteni ai mei ne-am gândit să mergem într-o călătorie.

Ce-i mai buni prieteni ai mei sunt și colegii mei tot o data .E chiar foarte drăguț că sau gândit să mă i-a și pe mn. S-au pregătit foarte bine de aceasta mica excursie.

Iau și un părinte cu noi ca să ne îndrume prin pădure în caz de am uitat sa va spun călătoria v-a fi destul de lungă dar vom ajunge într-o pădure foarte frumoasa . Mai bine i-au o pauza din stat cu capul in telefon trebuie sa plec ... urati-mi noroc in excursie ..

Răspuns:

puneai tu un titlu. Este o zi frumoasa, ma strigat cei 2 prieteni ai mei sa ne duce. la școală eu iau niste bani casa mergem la magazin sau dus la magazin și eu i-am așteptat și au venit după ce s-au dus la magazin și așa este o zi din viața mea