RO Study
👤
Germangabi792
Germangabi792
10-02-2022
Matematică
a fost răspuns
dau 40 puncte si coronita
Răspuns :
Dariusbarbu
Dariusbarbu
10-02-2022
6 = 0 → ∅
Restul rezolvarii în poză
Answer Link
Mama80
Mama80
10-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Copil Foloseste Un Pistol De Jucarie Pentru A Lansa Vertical In Sus O Bila De Masa, M=10g.Resortul Pistolului Are Constanta Elastica K=400 N/m Si Este Initia
Buna Tuturor, Cand Spune Intr'o Problema ''piramida X Regulata'' ,regulata Inseamna Ca Are Toate Laturile Egale Sau... Nu Imi Dau Seama :(
Saluut Lume!! Am Şi Eu Nevoie De Ajutorul Vostru. La Rândul Vostru Trebuie Să Mă Ajutaţi Şi Pe Mine...păi..am O Temă La Istorie Şi Sună Cam Aşa: Care Dintre Ur
Scrie Propozitii In Care Urmatoarele Verbe Sa Fie Predicate,,scrie,citeste,a Construit,vom Organiza,nu Latra,cantam.
URGENT!!!!!!!!!!!!!!Rezolvati Sistemele:A) 3(x-2y+1)-5(x+y-2)=x+y-2 Si 35x-49y=364B) X+y Supra Y-1=10 Si X-3 Supra Y+1 =4 Supra 3C) (x+1)²+y=x²+1 Si 3x+
Un Grup De Copii A Primit Portocale. Unul Dintre Copii A Primit 3 Portocale,iar Ceilalti Fiecare Cate 5. Daca Fiecare Copil Din Grup Ar Fi Primit Cate 4 Portoca
ΔABC Este IsoscelBC BazaD Interior Triunghiului Astfel Incat <ABD≡<ACDdemonstrati Ca AD Este Bisectoare
Care Stie niste Propozitii Cu Cuvintele Tehui Si Sfredel???
Aflati Numerele Naturale Mai Mari Ca 200 Si Mai Ca 500 Care Impartite La 4,12 Si 15 Dau Restul 2 ! Va Rog Sa Ma Ajutati!
Where Did People Used To Live On The Past?