RO Study
👤
Motosekret10
Motosekret10
09-02-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana ajutorrr
Răspuns :
Remus95
Remus95
09-02-2022
Cred ca înțelegi ce am scris
Answer Link
Gutulaurentiu08
Gutulaurentiu08
09-02-2022
Explicație pas cu pas:
cautam te rog pe sami trimiti 5 6 terog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Datimi Si Mie Sensul Cuvintelor Urmatoare>pocloada , Lavicer , Sarica , Tivaga Si Sedila ... Multumesc!!!
Determinați Numărul Fracțiilor De Forma A Supra B , Unde A Este Cub Perfect De O Cifră, Iar B Este Pătrat Perfect De O Cifră.
Suma A Trei Numere Este 58 . Afla Numerele Stiind Ca Difernta Dintre Primele Doua Este Egala Cu Suma Ultimelor Doua , Adica 22
Îmi Poate Face Cineva REZUMATELE Lecturilor: -Baltagul De Mihail Sagoveanu -Popa Tanda De Ion
Fie Triunghiul ABC Si DE || BC ,D Apartine (AB) ,E Apartine (AC ) .Stiind Ca AD Supra DB = K ,exprimati In Functie De K Rapoartele AE Supra EC , AE Supra AC ,EC
Daca Raportul A Doua Numere Este 7/5 Si Diferenta Lor 42, Afla Numerele.
Precizeaza Mijlocul De Caracterizare Ce Reiese Din Secventele De Mai Jos Referitoare La Fram: - Ingramaditi Oamenii Alaturi Se Culca Peste Ei Sa-i Incalzeasca
Rezolvați Inecuația: [tex] \frac{3x^{2}-2 }{ X^{2} -1} \ Textgreater \ 0[/tex] Cum O Rezolv Complet? Rezolvare, Intervalele Lui X Care Sunt? Eu Am Încercat Cev
Calculeaza: a) Raportul Numerelor 30 Si 70: b) C.m.m.d.c Si C.m.m.m.c Al Numerelor 30 Si 70 c) Perimetrul Si Aria Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile De 70m,respect
Dupa Ore Pompilica Si Sergiu Vorbesc Inre Patru Ochi.Ce Crezi Ca Pum La Cale? Imagineaza Un Dialog De 6-8 Replici, Intre Cei Doi Colegi De Clasa.