RO Study
👤
Duseamodirca5
Duseamodirca5
08-02-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutatima va rog la tabel
Răspuns :
Marriiidjfjfjf
Marriiidjfjfjf
08-02-2022
Buna, sper ca te am ajutat..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cu Cifre, In Caiet, Numerele Naturale:d) Mai Mici Decat 890003 Și Cel Puțin Egale Cu 889996.
Câte Sensuri Are Substantivul Nas ?
Stabilește Dacă Triunghiul ABC Este Dreptunghic Și Precizează Unghiul Drept În Următoarele Cazuri A) AB 6cm AC=6√2,BC=6√3 AB =9cm,AC=15cm,BC=11cm AB =4cm,AC=2√
Unește Prin Săgeți Materialul Cu Obiectul Obținut Prin Preluarea Acestuia Tablă De Fier Sticlă Mase Plastice Lemn Cauciuc Acvariu Minge Minge Ping Pong Paleri P
60 Km/h Cat Parcurge In 3 H Si 10 Min
La ZOO Sunt Cantarite Animalele. Zebra, Camila Si Poneiul Cantaresc Impreuna 840 Kg. Care Este Masa Fiecarui Animal, Stiind Ca Masa Poneiului Este Egalla Cu 2/5
A) Trasați Un Pătrat STIL Cu Latura De 8 Cm. *b) Trasați Cel Puţin 3 Dreptunghiuri Care Să Aibă acelaşi Perimetru Cu Al Pătratului STIL. Precizaţi Lungimea Şi L
Descrie Un Obiect Care Îți Place Foarte Mult. Folosește Cel Puțin 5 Substantive Comune Și Cel Mult 3 Substantive Proprii. (dau Coroană Și Obiectul Este Biciclet
La ZOO Sunt Cantarite Animalele. Zebra, Camila Si Poneiul Cantaresc Impreuna 840 Kg. Care Este Masa Fiecarui Animal, Stiind Ca Masa Poneiului Este Egalla Cu 2/5
Azi Am Sustinut EN .Este Posibil Să Îmi Fie Anulată Lucrarea Dacă Mi-am Scris Prenumele Din Greseala La Subiectul Doi Eu Fiind Naratorul (sunt Mai Multi In Clas