RO Study
👤
Sandualexandra088
Sandualexandra088
08-02-2022
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent......
Răspuns :
Anastasiapopa
Anastasiapopa
08-02-2022
Răspuns:
imi cer scuze,dar ai putea face o poaza mai clară di te ajut cu tot dragul!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MULTIMILE A=-3,-1,0,2,3 SI B=-2,-1,1,2,4,5 Sunt Intr-o Relatie Functionala Prin Regula Y=-x+1 , Unde X Apartine Asi Y Apartine B. Reprezentati Aceasta Rela
Intr-o Scoala Erau 4575 De Elevi. Pe Parcursul Anului Școlar A Plecat Un Nr. De Elevi Si Au Venit 189 De Elevi. Cati Elevi Au Plecat Daca Acum Sunt In Scoala 4
Triplul Unui Numar Este Cu 120 Mai Mare Decat Jumatatea Sa. Care Este Numarul??
1) Aria Terenului De Fotbal Cu Dimensiunile De 0,5 Dam Si 75 M Este Egala Cu: 2)suma Tuturor Ariilor Fetelor Unui Cub Cu Muchia De 2 Cm Este Egal Cu: 3) Rezulta
Creeati Un Text De Minim 12 Randuri In Care Sa Folositi Cate Un Atribut Adjectival Exprimat Prin Toate Partile De Vorbire. VA ROG FRUMOS IMI TREBUIE NEAPARAT A
CINE STIE SA IMI TRADUCA ACEST TEXT IN FRANCEZA: - ALO? BUNA ZIUA, DOMNULE. MA NUMESC PAUL CONTA. POT VORBI CU GEORGE.VA ROG? - DESIGUR VI-L DAU LA TELEFON. -
Un Elev Are Notele La Mate 3 4 4 4 6si 4 In Teza .ce Nota Trebuie Sa Ia La Oral Pentru A Obtine Media Mai Mare Egal 4,5.
Buna! Ajutatim Va Rog!!!!!!! Coroana!!!! In 3 Zile Un Muncitor A Efectuat Un Numar De Piese.Cat A Realizat In Fiecare Dintre Primele Doua Zile
Anitei I Se Desprinde O Foaie Dubla De La Mijlocul Unei Carti Cu Povesti. Afla Cate Pagini Are Cartea,stiind Ca Suma Numerelor Cu Care Sunt Memorate Paginile De
Cuvinte Care Se Termina Cu A Din I La Sfarsit Ca De Egzemplu [hotari]