RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-02-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana și 100 de puncte
Răspuns :
AnneMarieNadine
AnneMarieNadine
08-02-2022
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Triungi Cu Toate Laturile Egale Este Cu 42 Cm Mai Mare Decat Una Dintre Laturi. Afla Latura Triunghiului. Dar Nu Stiu Cum Trebuie Sa Procedez La
Care Sunt Subiectele Simple Și Subiectele Multiple Din Propozițiile De Mai Jos: Brazii Pădurii Și Zăpadă Strălucitoare Au Uimită Pe Sora Mea. Diana Nu Văzuse Co
Determinati Perechile (x;y) De Numere Intregi Nenule, Pentru Care: A. Xy+x-3y+3=0b. 2xy+3x-2y=12Imi Puteti Explica Rezolvarea, Va Rog?
PLS DAU COROANANU AAM MAI AVUT OUNCTE PLS ESTE PT MAINE ORA 10 PLS
Vă Rog Explicați Pas Cu Pas . Sunt Clasa 5 Ex 8 Și 9 . Sau Măcar Unul Dintre Ele Va Rog
Va Rog Ajutati[tex]11 | {2}^{n + 1} \times {3}^{n} + {2}^{n} \times {3}^{n + 1} [/tex][tex]5 | {4}^{n + 1} \times {3}^{2n + 1} - {2}^{2n + 1} \tim
Cum Aflu Lungimea Liniei Mijlocii A Unui Trapez?
Intr O Parcare Cu 180 Locuri Sunt Ocupate 80% Din Locuri. Aflați Numărul Locurilor Neocupate.
10. Construiți Un Segment AB Cu Lungimea De 3 Cm. Notațicu O Mijlocul Segmentului AB. Construiți Perpendiculara Înpunctul O Pe Dreapta AB Şi Luați Pe Perpendicu
Rezolva Problema:Lungimea Unui Dreptunghi Este De 18 Cm Și Lățimea De 10 Cm.Cáti Cm Are Perimetrul Dreptunghiului?