RO Study
👤
Tiamattus
Tiamattus
04-02-2022
Matematică
a fost răspuns
a= [754 - (323 • 2+25 • 4)] • 10
Răspuns :
Mama80
Mama80
04-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Ultima Cifra A Numerelor 5 Laputerea 20 Minus 7 La Puterea 8 Plus 8 La Puterea 24 Si 1+3+3²+3³+3⁴+ .....+3⁹⁹ .Va Rogggggg Din Suflettttttttttttttttt
Rezumat Razboiul Solomanilor Va Rog
Am Nevoie De Ajutor Urgent!!! Puteti Compara Aceste Doua? 4 La Puterea 333 Si 8 La Puterea 122 De Asemenea Daca Puteti Compara Si 3 La Puterea 22 Si 2 La Putere
Realizeaza O Harta A Calatoriei Tale, Notand Locatiile Prin Care Vei Trece Si Obiectivele Pe Care Le Vei Vizita
Üb.17. Welche Wortart Gibt Es In Der Indianersprache Offenbar nicht? Schreib Den Text, Indem Du Personalpronomen Verwendest. Sieht Mein Weißer Bruder Das Lagerf
Folosind Numerele Şi Simbolurile Din Pătratele Roșii, Completează Careul Din partea Stângă Astfel Încât Să Obţii Operaţii Matematice Corecte. 8 + 2 9 +8 + X 7 3
Îmi Puteți Face Un Rezumat La Acest Text ? De 10 -15 Rânduri Plsss Am Nevoie Repede Plssss
Identificați, În Ordine Cronologică, Ideile Principale Dintr-un Capitol Sau Dintr-un Număr De Cel Puțin 50 De Pagini.(inocenții,Ioana Pârvulescu)
Buna! Va Rog Ajutati-ma! Rezolvare De Clasa A Saptea. Pleasee Dau Coroana. REZOLVATI COMPLET!!
Fie N Un Nr Natural Și A =2^n+5*5^n+1, B=2^n*5^n+2,c=2^n+4*5^n+5 Și D =2^n*5 ^n+3+7.verificati Dacă Nr A, B, C Și D Sunt Prime Sau Compuse. Clasa A 5 A