RO Study
👤
Movi2003
Movi2003
26-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Adjective care incep cu litera m
Răspuns :
Andreeazavaski
Andreeazavaski
26-05-2015
mincinos
mic
mare
mirat
mestesugaresc
milos
etc
Answer Link
KRobert472
KRobert472
26-05-2015
Mincions Minunat Mare Mic Mărginit Marcat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunaa , Am Nevoie De Ajutorul Vostruu .. Vreau Sa Imi Compuneti O Poezie De Valentine's Day In Englezaa Sa Aiba Si Rima Va Rog Frumos .. :) .. Sau Cateva Argu
Dati Exemple De : 20 Substantive 20 Adjective 20 Pronume 20 Verbe 20 Numerale 20 Adverbe 20 Prepozitii 20 Conjunctii 20 Interjectii
Answer The Questions. 1.Why Is The Woman Unhappy? 2.What Does She Want To Know? 3.Why Does The Man Want An Early Breakfast? 4.What Explanation Does Nicola Give
Trei Lazi Cu Artofi Cantarasec24 Kg .stindca O Lada Goala Antareste 2 Kg, Afla Ate Kg De Cartofi Sunt In Fiecare Lada?
Pentru 4 Caiete Si 3 Pixuri S-au Platit 48 De Lei ,iar Pentru 3 Pixuri Si 7 Caiete S-au Platit 75 De Lei. Cat Costa Un Caiet Si Cat Costa Un Pix?
Imi Puteti Da O Cumpunere Din 5 6 Propozitii Despre Primavara In Engleza
Suma A Trei Numere Absic Este Mai Mare Cu 35 Decat A Cu 24 Mai Mare Decat B Si Cu 36 Mai Mare De Cat C . Care Sant Numerele Detaliat Daca Se Poate Sa Pot Explic
Afla Impartitorul Si Catul Stiind Ca Dempartitul Este 44,restul Este 2,iar Diferenta Dintre Impartitor Si Cat Este 1.
Suma A Doua Numere Este 73. Primul Termen Este 47.Afla Al Doilea Termen.
Un Dialog Din 14 Replici Cu Tema: Doi Colegi Care Se Despart La Absolvirea Scolii? varog Frumos ?