RO Study
👤
SatoriGojo
SatoriGojo
02-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutatima!!!!
Dau coroana!!!
Răspuns :
Alandruhack890
Alandruhack890
02-02-2022
Răspuns:
ce scrie cere aici, să-mi răspunzi plzz
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
Complet De Sentences In The Past Simple Form Of The Verbs In Exercise 2 1 The Thef Broke Into The Boot Of The Car 2 The Thef ... My Bag3 The Thef ... From Our
29 Pentru O Excursie La Disneyland, Laura A Economisit 4 120 Lei. Bunica Îi Oferă Încă 3 710 Lei. Din Suma Totală Cheltuie 1 700 Lei Pentru Biletele De Avion, 2
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
2. In Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = AC Şi BC < AB, Punctele D Si E Sunt Mijloacele Laturilor AB Şi Respectiv, AC. Mediatoarele Laturilor AC Și AB Intersect
6 Fie Triunghiul ABC Dreptunghic În A. A) Dacă BC = 12 Cm Şi M(C) = 30°. Aflaţi AB. B) Dacă AB = 8 Cm Şi M(B) = 60°. Aflaţi BC. - C) Dacă AM Mediană, AM = 5 Cm.
6. Adrian A Cumpărat De La Magazin Trei Pachete De Biscuiţi, Două Cutii De Bomboane Și Patru Batoane De Cereale. El A Avut 79 De Lei. Ce Sumă I-a Rămas Lui Adri
Scrie Numerele De La 1 La 20. Separale In Doua Grupe , Astfel Incat In Fiecare Grupa Sa Fie Acelasi Numar De Numer , Iar Suma Lor Sa Fie Egala.
Împărțiți În Propoziție Frazele Următoare Și Precizați Felurile Lor: 1. Mi-ar Fi Plăcut Să Te Întreb Ceva 2. Nu Am Aflat Ce Sunt Napii Leurda Și Bortonii