RO Study
👤
Alezia10
Alezia10
01-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 6 va rog. Dau coroana,urgent
Răspuns :
Mishare
Mishare
01-02-2022
Răspuns:
nu sunt făcute cu rigla tabele
succes:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pune Corect Paranteze Ca Sa Obtii, Pe Randd, Rezultatele 11 Si 28 In Exercitiul: 8 Ori 3 + 4 :4 - 3 =?
Am Nevoie De Ajutor Va Rog Frumos. Dau Coroana
Imi Puteti Spune: Locul Si Timpul Desfasurarii Actiunii, Toate Personajele, Si Principalele Evenimente Ale Intamplarii La Cartea:Fram, Ursul Polar De Cezar Petr
Determinati Cardinalul Multimi A={x E Z Bara ,modul De X Mai Mic Sau Egal Cu 5}
Trebuie Sa Redactez Un Articol Pt Adolescenti Despre Faptul Ca Au Fost Clonati Cu Succes Dinozaurii Please Dau Coroana
Aflati Ultima Cifra A Numarului 1 La Puterea 2021.Repede,va Rog Dau Coroana Și Ma Și Abonez.E Pt Azi. Repedee
Nu Reușesc Sa Rezolv Aceste Reacții Și Ați Putea Să Îmi Spuneți Dacă Sunt Posibile Sau Nu? NaCl+CuSO4CuSO4+H2ONaCl+H2ONaCO3+CuSO4 NaCO3+CuClȚinând Cont Ca Toate
Am O Problema La Informatica(in C++)care Am Rezolvat-o,dar Cand O Testez Nu Imi Da Bine.Imi Puteti Spune Ce Am Gresit Sau Sa Imi Refaceti Programul,corect?Multu
Un Trapez Dreptunghic ABCD Ab Paralel Cu Cd, AB Mai Mare Ca Cd Iar Masurile Unghiurilor A, B, C, D Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 1, 2,2,3 Iar Cd Este Eg
La Un Magazin Sau Vândut 124 Creioane Caiete Cu 13 Mai Multe Decât Creioane Iar Cărți Cu 28 Mai Puțin Decât Caiete Câte Articole Sau Vândut În Total