RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-01-2022
Engleza
a fost răspuns
ma puteți ajuta la C
Răspuns :
Ericneculap87io2
Ericneculap87io2
10-01-2022
Acroos
Smart
food
don't know
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Descompune In Factori (3x+4)(2x-1)-(1-2x)(2x+1)?? Ms
Urmariti Functionarea Unui Ceas Cu Pendula Si Analizati Transformarile Energetice Ce Au Loc, Precizand Starile Cu Energie Cinetica, Respectiv, Energie Potential
Suma Dintre Vastra Mamei si A Ficei Este 35. Varsta Mamei Este De Sase Ori Mai Mare Decat Ficei.Cati Ani Are Fiecare
Perimetrul Unui Parallelogram Reprezinta Un Sfert Din Perimetrul Unui Patrat Cu Lungimea Laturii De 12 Cm . Daca Laturile Paralelogramului Au Lungimile In Centr
Un Cort Conic Are Inaltimea De 3m Si Suma Dintre Generatoare Si Raza Este 9m. Cati Metri Patrati De Panza Au Fost Folositi Pentru Confectionarea Conului? (Vr Da
Care Este Volumul Unui Tetraedru Regulat Cu Muchia De 3 Cm? :)
Media Aritmetica A Patru Numere Este 1093,75. Aflati Numerele Stiind Ca Primul Reprezinta 75% Din Al Doilea, Ai Doilea 75% Din Al Treilea Si Al Treilea 75% Din
Va Rog !!!!! As Dori Un Rezumat/povestire " De Vorba Cu Nucuratul '' , "cravata Alba " , Casa Cu Geamuri Portocalii" DE ION MINULESCU.... Am Mare Nevoie Va Ro
Spuneti-mi Va Rog Care Este Rolul Cuvintelor Din Paranteza - Barbu Stefanescu Delavrancea- Apus De Soare
A= (2+√3)² - √2 (√5+√3)- 2√3 (2-√2) + √2(√5-√3) Atunci Aratati Ca A ∈ N