RO Study
👤
Gheorghita87
Gheorghita87
05-01-2022
Fizică
a fost răspuns
Rezolvare dau coroana !!!!
Răspuns :
Funcro
Funcro
05-01-2022
Răspuns:
1. Lucru mecanic
m
o
t
o
r
2. Lucru mecanic efectuat de
c
o
r
p
Explicație:
S
p
o
r
l
a
t
r
e
a
b
a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Căsuțele Libere Astfel Încât Egalitatile Sa Fie Adevărate 17 +2 = Căsuțe Libere +4 21+3 = Căsuțe Libere +0 24+ 5 =21+ Căsuțe Libere
11 + 110 =.....in Baza 2 (2) (2) PLS HELP REPEDE,dau Coronita Si Raspunsul Sa Fie Corect!!!!!
Marian,Cătălin Și Prietenii Lor Se Întrec În Parc Cu Bicicletele. În Spatele Lui Marian Sunt 3copii,iar În Fața Lui Cătălin Sunt 3 Copii,printre Care Și Marian.
Sa Se Calculeze Aria Totala Si Lungimea Diagonalelor Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 6cm,7cm Si 8cm
2,4,6 Vă Rog Mult !!!Dau Coroanaaa E Urgeeent
In Triunghiul ABC Ascutit Unghic , Inaltimea AM , Cu M Apatine [BC], Este Si Mediana . Aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel.
Personaje Principale Si Alte Personaje Din Opera Tara De Dincolo De Negura Va Rog Ajutati-ma.
100km/h In M/s.Va Multumesc
De Analizat Aceste Propoziti , 1.Stiu Cum Va Fi Vremea 2. Eu Am Mers La Casa Unde Locuiau 3. Mi Sa Spus Ca Este Bine. 4'Vreau Sa Pregatesc Totul . Stie Careva
1)Aflați A,b,c € R Astfel Încât A+b+c=5 Și Ab+bc+ca=7+a.Soluție:Din Prima Relație Avem B+c=5-a Și Scriind A Doua Relație Sub Forma A(b+c)+bc=7-a,exprimăm Bc În