RO Study
👤
Mariocojocarel10
Mariocojocarel10
04-01-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana ex7
Răspuns :
Fatdavid46
Fatdavid46
04-01-2022
Răspuns: a este varianta corecta
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie In Care Frumoasa Este Adverb
(3-7x)² = (6x-1)² Am Nevoie De Ajutorul Vostru
Fie Numerele A=1/2+2/3+3/4+...+2015/2016 B=1/2+1/3+1/4+...+1/2016.Aflati A+b. Va Rog Sa-mi Si Explicati Pentru Ca Vreau Sa Inteleg,nu Dor Sa Copii.
Cerinţa Se Citesc Două Numere Naturale. Să Se Afişeze Numărul Care Are Mai Multe Cifre Egale Cu 1 În Reprezentarea În Baza 2. Date De Intrare Programul Citeșt
O Persoană Cumpăra O Pereche De Cizme Cu Jumătate Din Suma De Bani Pe Care O Are , Mai Cheltuieste 70,20 Lei Pe O Camasa, Inca 12 Lei Pe Alimente Si I-au Ramas
,,care Ajuta La Inot". A) Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul "care"?b) Realizeaza Un Enunt In Care Acesta Sa Indeplineasca Alta Valoare Morfologica.
Un Amestec Gazos Format Din Azot Si O Alta Substanta Elementara Necunoscuta, X2, Contine 80% N2(procente Molare) Si Are Densitatea Egala Cu 1,405 Kg/ M La 3, Ma
Pentru Cartea Colț Alb , Completați: Personaje:.......................... Personajul Preferat:...................... Momentul Preferat:...................... În
Trebiue De Alcatuit Un Text ,,Cartea Pe Care As Fi Vrut Sa Scriu Eu"
Sfertul Nr X Este Egala Cu Jumetatea Nr Y . Daca Diferenta O Or Este 12, Afla Cele Doua Ne ?