RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-12-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog cât mai repede
Dau coroana
Răspuns :
Cipriantoderasc
Cipriantoderasc
14-12-2021
Răspuns:
textul imi trebuie ca nu am de unde sal iau
Answer Link
Wherequest2
Wherequest2
14-12-2021
îmi poți da o poză cu textul,te rog?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Punctele A, B, C Si D Se Afla Pe Un Cerc De Centru O Si Raza=10. ABCD Este Patrat, Determinati:lungimea Laturii Patratlui Si Lungimea Razei Cercului Inscris In
Construiti Propoziti Cu Urmatoarele Asverbe: Acolo ,azi ,dincolo Parinteste Poimaine Târâs .indidati Functia Sintactica A Aacestora
Cum Aflu Lungimea Unui Dreprunghi Care Are Latimea De 7 Si Semiperimetrul De 16?
Semnificaria Versurilor:E Umbra Unor Nouri Albii,usori,marunti/Ce Luneca Sub Soare,cladind Un Lant De Munti.
A.Aflati Ce Numar Este De 5 Ori Mai Mic Decat 420b. Cati Centimetri Au 4,2 M
Va Rog Mult Ma Ajutati Trebuie Sa Completez Da Nu Imi Dau Seama :Corpurile Care Se Sparg Usor Se Numesc ..................
Punctele A Si B Se Afla Pe Un Cerc De Centru O Si Raza=25. AB=30. Cum Determin Distanta De La O La AB?
O Poezie Cu Titlul ”Primăvara”
Ce Cantitate De Alcool A Fost Arsa Pentru A Ridica Cu 50°C Temperatura Unei Cantitati De 10Kg De Apa Dintr-un Vas ? C= 4180J/KgKq= 23855 KJ/Kg
O Scurta Compunere In Care Sa Folosesti Ca Atribute Cuvintele Deschise ,livezii , De Nuci,de Ciresi,de Caisi,ale Soarelui,gustoase ,stralucitoare Si Hranitoare.