RO Study
👤
Andreea19560
Andreea19560
07-12-2021
Limba română
a fost răspuns
va rogg cine știe va implor ....
Răspuns :
Mariadenisa1310
Mariadenisa1310
13-12-2021
ți-aș raspunde, dar nu am textul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Mult De Tot Ajutați Mă Și Pe Mine Că Trebuie Să Fac O Compunere Sau O Povestire Ceva De Genul Sau Nu Știu Din Această Imagine Dau Coroana Si 100 De Punc
EVALUARE 5, CLASA A XII-A A FR (filologie)LIMBA LATINA1. Pe Lângă Descrierea Sentimentelor Proprii De Durere Şi De Tristeţe Pricinuite De Dorul Defamilie Şi Pri
2 Scrie În Casete Trăsături Fizice Şi Morale Ale Lui Harry Potter, Aşa Cum Reies Eledin Text. Realizează Apoi O Scurtă Descriere A Personajului, Folosindu-te De
Determinati Cate Numere Naturale De 3 Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Cifre Nenule
Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Rezolvarea Acestor Exercitii?
Marchează Vocalele Și Semivocalele Din Textul Următor Noi Nu Suntem Numai Fiii Părinților Noștri Ce Și Fii Ai Neamului Nostru Când Acesta Suferă Ne Doare La Fel
AJUTAȚI-MĂ VĂ ROGG!Deci:Completează Cu Adjectivul Potrivit Fiecare Definiții: 1:E Bine Să Faci Daruri,să Fii Generos, Mărinimos .[trebuie Să Fie De 6 Litere]
Exercițiul 27 Va Rog! Dau Coroana!!!!
Scrie Cuvântul Cu Sens Asemănător Pentru Cele Notate Pe Cărbunele Albinuțelor Bucurie Ghidușe Mlădioase Colorate Lăptos Mă Mângâiată
Dacă Volumul Unui Cub Este De 3375 M³, Atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Cubului Este Egală Cu...(vă Rog Să Îmi Dați Și O Explicație Detaliată)