RO Study
👤
Iraminascurta6
Iraminascurta6
07-12-2021
Matematică
a fost răspuns
c) 4 0 - 253 > 200 -
Răspuns :
Turtoiandreidenis
Turtoiandreidenis
07-12-2021
pai nu merge asa 40-253 ca sa fie mai mare ca da rest
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea Laturii Unui Patrat Cu Aria De 324 M2 Este ? Iar Perimentul Acestuia Este..........?
Cate Nr Din Multimea A={C De 11 Luate Cate K/k Natural, 0<=k<=11} Sunt Divizibile Cu 11?
Am Și Eu O Întrebare... La E.N. La Română S-a Cerut O Frază În Care Să Existe O Subordonată Completivă Indirectă Introdusă Prin Pronumele Relativ Care, Iar Eu A
Un Patrat Are Aria De 64 M Patrati. Micsorand Latura De Doua Ori,se Obtine Un Alt Patrat A Carui Arie Urmeaza Sa O Calculati
1.Alegem La Intamplare Un Numar Natural De La 1 La 50.Probabilitatea Ca Nr Natural Ales Sa Fie Prim Este... 2.Intr Un Cub ABCDA'B'C'D' Masura Unghiului Format D
Câte Numere De Forma Abc Cu Bară De Asupra, Scrise În Baza 10, Care Îndeplinesc Condiția A•b•c=30 Sunt Prime?
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 372, Stiind Ca Primul Este Cu 60 Mai Mic Decat O Treime Din Al Doilea. Ma Puteti Ajuta Va Rog??
A-b =330 a:b = 8 Rest 50 a =? b = ?
Alcatuitimi Va Rog O Compunere De Opt Randuri Multumesc. Si Puneti Cat Mai Mulre Semne De Punctoatie.
Formuleaza Doua Idei Principale/secundare Din Textul Lupul Cel Nazdravan Si Fat -Frumos De Petre Ispirescu