RO Study
👤
Ioana5862
Ioana5862
05-12-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana, urgent, va rog
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
05-12-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mos Craciun A Impartit 23 270 492 De Bomboane Scolilor. Ficecare A Primit 98 De Bucati. Cate Scoli Au Fost ?
1) Rezolvati Inecuatiile:a) 0,1x+3,2<3,5, X∈ Nb) 3,7X+2,5 >2,5x +1,06, X∈Zc) 0,5-x\3<1\6 +0,5x,x∈ZREZOLVARE COMPLETA!
Vreu Si Eu Niste Citate Scurte Si Dragute Numa' Bune De Pus La Descrierea Unei Poze... Ideea E Sa Fie In Engleza, Sau Merge Si Variante Romanesti Dar Traduse...
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc: -O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici. -Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea. -Am Fost Acolo.
Suma A Trei Numere Este 1012. Aflati Numerele, Stiind Ca Al Doilea Este Cu 40 Mai Mare Decat Jumatate Din Primul , Iar Al Treilea Este Triplul Primului Numar.
1Indicati Felul Propozitiei: Eu Fratele Si Colegul Desenam .2. COMPLETATI ENUNTURILE CU SUBECTE POTRIVITE. Pronum Personal De Politete Pers II Nr Plural Vrti
O Cutie Inferioara Sub Forma De Dreptunghi Cu Lungimea De M Si Latimea De 4m Trebuie Pavat Cu Dale In Forma De Patrat Cu Latura De 40 Cmde Cate Dale Are Nevoie?
Vreau Un Text Despre Modul De Viata A Cucului .
In Triungiul ABC , Avem M(A) = 90 Si Tg (C) = 2. Aflati Sin B
În Triunghiul ABC Dreptunghic In A , Notăm Cu D Proiecția Punctului A Pe BC . Dacă BD = 9 Cm Și Sin C = 3 Pe 5 , Calculați perimetrul Triunghiului Și tg Ungh