RO Study
👤
Teo036096
Teo036096
02-12-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog, urgent!!!!!!
Răspuns :
Galinaopinca1974
Galinaopinca1974
02-12-2021
Răspuns:
nu se înțelege fa din nou poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreauu Si Eu Urgentt Proverbe, Ghicitori, Zicatori, Despre Pesti, Dau Ca Cel Mai Bun Raspuns Cel Care Raspunde Cel Mai Bine!
Ce Inseamna Padure De Argint,luna Zace,zmei Su Solzii De Otel,suspina Printre Ramuri,bazait Ca De Albine Glasuieste Incet,flori Albastre Tremur Ude
Scrie Cat Mai Multe Numere Din Clasa Miilor Respectand Conditia Cifra4 Sa Fie La Ordinul Zecilor De Mii Iar Cifra 0 Sa Fie La Ordinul Sutelor
Va Rog !E Urgent!Scrieti Formele Verbale Ale Modului Indicativ!
Formuleaza O Propozitie Cu Chei
Intr-o Tabara Sunt 56 Elevi Impartiti Pe Grupe De 8.Cati Elevi Pleaca Intr_o Drumetie Daca Nr Acestora Este De 4 Ori Mai Mare Fata De Nr Elevilor Dintr_o Grupa
Va Rog Mult Din Inimioara Mea Mica Alcatuiti Va Rog 2 Propoziti Cu O Una Cu Pronume Personal Si Una Cu Articol Neaccentuat
Ce Greutate Are Un Tren Care Merge Cu Viteza Constanta De 54 Km/h Dacă Puterea Motorului Locomotivei Este 270Kw,iar Foforța De Frecare Este De 250 De Ori M ai M
(√3-2)x < 2√2-4 (√5-2)x+3√5≥6 Rezolvati In R Inecuatia >>> vAROG Frumos Imi Trebuie Urgent :♥
A={x Cu Proprietatea Ca: X=a Supra 8 Și A|8}. (Scuze Ca Am Scris Asa Dar Nu Am Linie De Fracție Pe Tableta.) Ei Bine Eu Nu Stiu Ce Înseamna ,,a|8 "