RO Study
👤
Gbsfa
Gbsfa
25-11-2021
Matematică
a fost răspuns
PLSSssssssssssssss!!
Răspuns :
School001
School001
25-11-2021
Răspuns:
răspunsul e in poza
sa iti fie de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Va RoggggUn Telefon Care Costa 1000 De Lei Se Ieftinește Cu 10 La Suta , Iar Noul Preț Se Mărește Cu 10 La Sută. Diferența Dint
Vă Rog Ajutați-mă!!! Mr(Al (SO⁴)³)= Mr(K²(PO⁴) )= Mr(Si H²)= Mr(H² S)= Am Nevoie De Ajutor La Chimie Numerele Mici Stau Jos.
Ce Reprezinta Propozitia Hai Sa Ne Jucam De-a Rasaritul Soarelui (mirare, Indemn Etc Etc.) Dau Coroana
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați Va RoggggUn Telefon Care Costa 1000 De Lei Se Ieftinește Cu 10 La Suta , Iar Noul Preț Se Mărește Cu 10 La Sută. Diferența Dint
1. Încercuiți Răspunsul Corect: A) T1+T2=S Dacă T2 Este Număr Necunoscut, Atunci: A) T2=S+T1B) T2=T1-SC) T2=S-T1T1= Termen 1T2: Termen 2S= Sumă(Primul Răspuns P
Stai De Vorbă Cu Prietenii De La Bloc.Ei Vor Să Știe Ce Este Cronologia. Explică Și După Ce Te Informezi Scrie Explicația Pe Spațiul Marcat.va Rog!!repedee!
26. Se Împart Trei Numere Naturale Diferite La 28, Se Obţin Trei Câturi Diferite Şi Resturile Egale Cu 0. Ştiind Că Suma Câturilor Este 68 Aflaţi Suma Celor Tre
Precizați Corect Felul Predicatelor: Rămăsesem Tăcută In Acea Clipă Chiar Daca Inima Se Dădea De-a Tumba Bătând Nebunește; Parcă Ma Facusem Mai Mititică In Colt
De Unde Stiu Pasarile Calatoare Cand Si Unde Sa Plece?
A Câte Cifre S-au Folosit Pentru Numerotarea Unei Cărți Cu 320 De Pagini? B Pentru Numerotarea Paginilor Unei Cărți S-au Folosit 612 Cifre. Câte Pagini Are Cart