RO Study
👤
Andreeapte12
Andreeapte12
21-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Ma ajutați si pe mine, va rog!!!!!
Răspuns :
Booyah2008
Booyah2008
21-11-2021
Răspuns:
niciacar nustiu la ce materie este
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A+b=182 Determinati Cele 2 Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si Restul 8
Acțiuni Prin Care Poate Fi Protejata Pădurea De Poluare Vreau 7 Plus Ca Primiți Și Coroniță
Recunoaste Pronumele Personal De Persoana |,singular,din Enuntul Urmator Cred Ca Acassta Scrisoare Dectilografiara,in Care Ati Fixat O Intalnire Cu Mine Pent
Scrie O Poezie Despre Lebada in Care Sa Folosesti Un Epitet Si O Comparatie (2 Strofe)
Dati Exemple De Cate 3 Lacuri De Munte Lacuri De La Campie Si Rauri Din Partea De Est A Romaniei
Se Citește Un Vector Cu N Elemente, Numere Naturale Distincte. Să Se Afișeze Elementele Cuprinse Între Elementul Cu Valoarea Minimă Și Cel Cu Valoare Maximă Din
Buna. La Bac La Romana Am Avut Relatia Dintre Doua Personaje.iar Eu Am Scris Comentriul,dupa Caracterizarea Vitoriei Si Dupa Foarte Putin Am Vb Despre Ea Si Nec
In Paralelogramul ABCD,m(BAD)=60*(grade),AB=40*(grade) Si BD Perpendicular AD. Aflați Perimetrul Paralelogramului
Aratati Ca Nr A Este Patrat Perfect: (x·x²·x³·....·xla Puterea 20):(x·x La 3·x La 5·.....·xla 19)
CANIONUL 7 Scari Este Reprezantat Prin Chei Sapate In Calcar, Pe O Lungime De 160m, Si Poate fi Parcurs In Circa 0,5h. In Cat Timp Se Parcurge 800dm? Transfo