RO Study
👤
Ursudana238
Ursudana238
19-11-2021
Matematică
a fost răspuns
urgentttttt varoggg
Răspuns :
Liza65q8
Liza65q8
19-11-2021
Răspuns:
complementul: 90°-37°=54°
suplementul: 180°-132°=48°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Mă Ajutați,deoarece Nu Știu Dacă Am Greșit Prin Acest Exercițiu:Scrieți În Ordine Crescătoare:0,7 0,(7) Și 0,0(7).
Buna Cine Poate Sa Ma Ajute Si Pe Mine La Fizica Va Rog Mult.De Scris Formulele Si Unitățile De Masura Pentru: - Lucrul Mecanic.- Momentul Fortei.- Forta De Gre
Ma Ajutato Varog Dai Coroana
Pentru Trei Kilograme De Mere 3 Kg De Prune Și 5 Kg De Gutui Sau Plătit 46 Lei Pentru 6 Kilograme De Mere 4 Kg De Prune Și 3 Kg De Gutui De Același Fel Sau Plăt
Find The Odd Word: ride Climb Break See
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 160 . Daca Impartim Cele Doua Numere Obtinem Catul 12 Si Restul 3 . Aflati Cele Doua Numere . Ma Poate Ajuta Cineva ?
1. Fie Un Triunghi Isoscel ABC Cu Baza [BC, Un Punct M Apartine (AB) Si Punct N Apartine Lui (AC Astfel Incat (BM) Congruent Cu (NC). Se Considera Apoi Doua Pu
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea 6,2 Dm, Lățimea 35 Cm Și Înălțimea 200mm. Peștii Și Pietrele Din Acvariu Ocupa Un Volum De 10dm3
Se Consideră Triunghiul Ascutitunghic ABC Cu BC=12 Si Raza Cercului Circumscris R=4√3. Sa Se Calculeze Masura Unghiului A. Va Rog Mult Sa Ma Ajutati
Buna Cine Poate Sa Ma Ajute Si Pe Mine La Fizica Va Rog Mult.De Scris Formulele Si Unitățile De Masura Pentru: - Lucrul Mecanic.- Momentul Fortei.- Forta De Gre