RO Study
👤
Babaraluca
Babaraluca
18-05-2015
Limba română
a fost răspuns
imi puteti spune definitia hiperbolei
Răspuns :
AndreeaTrofin14
AndreeaTrofin14
18-05-2015
Cred ca hiperbola
este exagerarea în plus sau în minus a calităţilor sau cusururilor pe care le au ori le pot avea lucrurile, fiinţele sau ideile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Pe Spațiul Punctat Din Dreptul Fiecărui Cuvânt Litera Corespunzătoare1... Am Citit (NOUA) Romane2... (NOUA) Ne Place Muzica.3... Am O (NOUA) Carte.a) Adje
Puteți Să Mă Ajutați? Va Rog! Dau Coroana
Suma A Trei Numere Este 310 Aflați Numerele Știind Că Ele Sunt Invers Proporționale Cu 2 3 Și 5VA ROG SA MA AJUTATI!!
Lungimea Şi Lătimea Unui Dreptunghi Sunt Exprimate În Numere Naturale. Valoarea Ariei Este 48, Iar A Perimetrului Este 32. Aflati Lungimea Şi Lătimea.
Trei Fractii Au Mumärtorii Proporționali Cu Numerele 3.5.6. Numitorsunt Respectiv Proportionali Cu Numerele 2.4.5. Iar Media Aritmetica A Acestor Fracții Este [
Intr-un Arbore Cu 10 Noduri, Numerotate De La 1 La 10, Gradul Fiecarui Nod Este Maximum 4. Daca Arborele Este Reprezentat Prin Vectorul De "tati" (x,0,1,1,2,1,8
Să Se Determine X Astfel Încât 2 + 1 Supra 3 - 5 Supra 6 Totul Supra 3 Egal X Supra 2
Va Rog Sa Ma Ajutați Urgent Dau Coroana ☺️ ❤️
Buna!Aratati Ca Numarul 25^2019 Are Proprietatea Ca Se Poate Reprezenta In Cel Putin Doua Feluri Ca Suma De Doua Patrate.Dau Coroana!
Sper Sa Găsesc O Rezolvare Pana Mâine Dimineață... Mulțumesc Anticipat