RO Study
👤
00Ash00
00Ash00
15-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați! URGENT! DAU COROANĂ!
Răspuns :
Lalisa111
Lalisa111
15-11-2021
Răspuns:
A.7
Coroana,pls!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Analizează Imaginea Şi Indică Două Schimbări Din Anglia, În Sec. Al XVII-lea: 1. 2. Caracterizează Succint Una Din Ele. Va Rog Urgent
Completează Tabelul Cercetând Harta De La Sfârșitul Textului Statul Secolul Întemeierii Personalitate Istorică Situație De Monument La Momentul Formării Situați
Help, Am Nevoie Urgent De Un Miniproiect La Analiza In Care Se Rezolva O Problema Din Practica Folosind Diferentierea Si/sau Integrarea, De Exemplu Puteti Sa Ab
Studii De Caz Observați În Imagini De Mai Jos Care Sunt Elementele Pe Care Le Ați Consumat Zilnic Dacă Aș Fi Să Alegeți Argumentați Avantajele Și Dezavantajele
De La 10 In Jos Mai Important Este 10 Si Raspuns Complet Va Rog Dau Coroana.
3. Identifică Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Demonstrative Din Textele Date, Menţionând Felul Acestora Şi Funcţia Sintactică. A. ,,El Îşi Puse Nădejdea În
Mam Gândit La Un Nr. Îl Împart La 7,catul Obținut Ii Adaug 7.suma Obținută O Înmulțesc Cu 8,iar Din Produsul Obținut Scad 12 Și Obțin 60.numarul La Care Ma Gând
Am Nevoie De Pct B Trebuie Să Fie 30 De Grade Mie Imi Ies 45 Ma Puteti Ajuta
Efectuati Calculele VA ROG IN 30 MIN MAXIM DAU COROANA + 100 PUNCTE‼️‼️‼️‼️
4. Să Se Determine Numerele X, Y Şi Z Ştiind Că Sunt Direct Proportionale Cu Numerele: 0,25; 0,(3) Şi 0,5 Şi Xxzy Z = 3 ⋅ X Y Z Z By 5 Să Ca Afla Numenrele Natu