RO Study
👤
Iancuc30p2ljfv
Iancuc30p2ljfv
11-11-2021
Engleza
a fost răspuns
va rog cât mai repede ....
Răspuns :
1foolty
1foolty
11-11-2021
Răspuns:
Despite
Although
However
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Amplificaţi Raportul Algebric √5x-1 cu √5x+1 1+√5x
´´La Promesse De L'aube'' De Romain Gary. O Idee Despre Semnificatia Titlului? :) (dpdv Literar, Nu Traducere)
Scrieţi Sub Formă De Raport Algebric Ireductibil:3a+2 : 4+6aa-√3 5a²-15Ajutaţi-mă Vă Rog Mult.La Nivel De Cl.7
Imi Da Si Mie Cineva Formulele De La Functii ? Sunt Clasa A 8 A Si Nu Am Inteles Cum Se Fac Adica Stiu Sa Reprezint Grafic O Functie Dar Sunt Niste Formule Pe C
Se Considera Functia F : R --> R , F(x) = Ax+b , Unde A Si B Sunt Numere Reale Pentru Care F(-1) = -5 Si F(0) = 1.Aratati Ca F(1) = 1.
Setila Bea La O Masa Obisnuita 5 Butoaie De Apa,iar Cand Este Insetat Bea 7 Butoaie.Daca A Baut 39 De Butoaie,la Cate Mese A Fost Insetat Setila?
Suma A 2 Nr Este 306 Iar Diferenta Este Un Sfert Din Nr Mai Mic.Aflati Cele 2 Nr
Folosind Metoda Reducerii Rezolvati In Multimea Nr Reale Sistemele : a).{7(x+y)-5(x-y)=3 {x+y Supra X-y =4 Clasa A 8-a Pag 99 Ex 3 A Si 5 C Daca Se Poate
Alcatuiti Propozitii In Care Pronumele Nehotarat Unii Sa Fie Folosit Ca Atribut Adjectival In Acuzativ Si Genitiv Ca Atribut Pronominal In Aceleasi Cazuri. Va R
Lectia:teorema Lui Pitagora.reciproca Teoremei Lui PitagoraEX:completati Spatiile Punctate:a)daca Un Triunghi Dreptinghic Are Catetele De Lungimi 3cm Si 4cm,atu