RO Study
👤
Moraruliliana623
Moraruliliana623
09-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Repede Va rog Frumos
Răspuns :
Clarisaionescu
Clarisaionescu
10-11-2021
Sper ca te am ajutat ! Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce O Persoana De 50 De Ani Trebuie, In General, Sa Indeparteze Cartea Pentru A Citi Fara Ochelari?
Mediana Poate Fii Si Inaltime ?
Buna. Am Si Eu Nevoie De Ajutor La O Problema: O Cantitate De 100 G Solutie De Acid Acetic 12% Se Trateaza Cu Cantitatea Stoechiometrica De Carbonat De Sodiu So
1. Rezolvati In [tex]Z[/tex] Ecuatia [tex]|x-1|+|x+1|=1[/tex] 2. Fie [tex]m E R[/tex] Si Functia [tex]f:R-\ \textgreater \ R,f(x)=3x-2m+1[/tex].Determinati[te
Doua Enunturi In Care Pronumele Negativ; ,,niciunul'' Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Atribut Pronominal In Cazuri Diferite
Vreau Şi Eu Un Meniu De Paşte Pt.lb.tehnologica Pliss!!!dau Coroana
Intensitatea Curentului Electric Intr-un Circuit Electric Este Egala Cu 0,2 A . Rezistenta Exterioara Constitue 40 Ohmi , Iar T.e.m Este Egala Cu 9 V. Determi
Pentru Piesa De Teatru Cartierul Povestilor , Luni S-a Vandut O Cincime Din Numarul Biletelor , Marti , Miercuri , La Un Loc Doua Cincimi , Iar Restul Biletelor
Aflati Tre Numere Naturale Stiind Ca Suma Patratelor Lor Este 608 Si Ele Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 0,5;0,(3);si Respectiv 0,2
Scrie Textul Unei Probleme Care Sar Rezolva Prin Exercitiul 90lei-8kg Inmultit La 10 Clasa A Doua Va Rog Raspundetimi