RO Study
👤
Ciobanurebeca08
Ciobanurebeca08
03-11-2021
Matematică
a fost răspuns
inversul numarului 1/2 este
Răspuns :
Komisarul
Komisarul
03-11-2021
Răspuns:
bună!
inversul lui 1/2 este 2/1
Answer Link
Diamantdelacelini
Diamantdelacelini
03-11-2021
Răspuns:
Bună,
Inversul
nr.
1
/
2
este
2
/
1
=
2
Sper
că
te-am
ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Stiu Raspunul La Aceasta Problema: Aflati Nr. Care Adunat Cu Dublul Sa Da Suma 429. Vreau Sa Aflu Raspunsul Pana Maine.Va Roggg.
Va Rog Am Nevoie Disperata De Aceasta Rezolvare.. Multumesc..Intr-un Triunghi Dreptunghic Lunigimea Ipotenuzei Este De 20 De Cm Iar Masura Unghiului Dintre Medi
F(x)=ax+b . Sa Se Determine Numerele Reale A Si B Stiind Ca 3f(x) + 2=3x + 5, Pentru Oricare X ∈R
Rewrite The Sentence Starting With Unless1.Don't Go In The Sun If You Don't Have A Hat And Sun Cream.2.Don't Climb On Your Own If You Don't Like Heights.3.Don't
Fie ΔABC,m(<A)=90 Grade,AD_I_BC,D∈(BC).Daca AB=30 Cm Si BD=18 Cm,aflati: a:BC, b:AC C:ADVa Rog Ajutatima Repede Am Nevoie De Ajutor!!!Va Multumesc!
Intr-o Zi S-au Vandut 24 De Biciclete,a Doua Zi De 2 Ori Mai Multe.Estimati Cate Biciclete au Mai Ramas Spre Vanzare ,daca Dupa Prima Zi Mai Ramasesera 100 De
25 DE COPII AU PARTICIPAT LA UN CONCURS.IN URMA LUI ALEX AU TERMINAT CONCURSUL CU 4 ELEVI MAI MULTI DECAT AU TERMINAT INAINTEA LUI.AL CATELEA A TERMINAT ALEX?
O Brutarie A Cumparat 100 De Saci Cu Faina A Cate 60kg Fiecare Si 28 De Saci Cu Zahar A Cate 50kg Fiecare.
Salut ma Putei ajuta Cu Tema L Matematica X La Puterea 2-4x+3=0
Indica Expresii / locutiuni Care Sa Contina Cuvintele Stalp Si Folos