RO Study
👤
Matei170210
Matei170210
03-11-2021
Matematică
a fost răspuns
cum calculezi (7^2)^3
Răspuns :
Alexbrain88
Alexbrain88
03-11-2021
Răspuns:
7^6 sper că te-am ajutat!
Answer Link
Deniscoman32
Deniscoman32
03-11-2021
Răspuns:
(7^2)^3 = 7^2 x 3 = 7^6 (sper ca te am ajutat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează Un Ciorchine Pentru O Lecție La Alegere, De La Disciplinele Istorie, Geografie Sau Științe Ale Naturii Cine Îmi Răspunde Cel Mai Repede Primește Coro
1. Fie MNP Un Triunghi Dreptunghic Cu KNMP = 90°, Iar Punctul T Mijlocul Ipotenuzei NP Şi Punctul R Simetricul Punctului M Față De T. Demonstraţi Că Patrulateru
3 Fie A, B, C Şi D Puncte Necoplanare.A) Demonstrați Că Punctele Nu Pot Fi Coliniare.B) Stabiliți Numărul Planelor Determinate De Ori- Care Trei Dintre Puncte Ș
Urgent Va Rog!!! Consultând Un Dicționar Scrie Explicațiile Pentru Cuvintele : Fluture , Copilărie , Imaginație , A Se Juca.
Am Nevoie Urgent !!!
Bună Ziua! A-și Dori Vă Rog O Rezolvare La Acest Exercițiu, Îmi Trebuie Repede. Vă Mulțumesc.
Asociază Fragmentul Din „Cartea Cu Apolodor” De Gellu Naum Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 – 100 De
2. Scrie, În Caiet, Denumirea Obiectelor Din Imaginile De Mai Jos, Stabilind, Pentru Fiecare Dintre Acestea, Numărul De Litere Şi De Sunete. Ce Observi?AJUTORRR
1. Identifică, Pentru Următoarele Situaţii De Comunicare, Contextul Comunicării (locul Şi Momentul Interacţiunii, Relația Dintre Interlocutori, Tema Discuției)
1) Маша Купила 6 Черный Ручек И 8 Синих По Одинаковой Цене. Найдите Цену Ручек, Зная, Что Девочка Отплатила Покупку Купюрой В 100 Леев И Получила Сдачу В 16 Лее