RO Study
👤
Ihs97
Ihs97
30-10-2021
Engleza
a fost răspuns
dau coroană!........
Răspuns :
Xyzoannie
Xyzoannie
30-10-2021
1.H
2.B
3.F
4.D
5.C
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grangurul A Cântat De 2 Ori Mai Puțin Decât Privighetoarea,iar Mierla Cu 5 Min.mai Puțin Decât Privighetoarea. Împreună Au Cântat 30 Min.Cate Min.a Cântat Fieca
Realizeaza Corespondenta Dintre Cele Doua Coloane Pentru A Obtine Cuvinte Compuse:
O Familie De Șoricei Mănâncă Într-un An 172 Kg De Brânză. Câte Kilograme De Brânză Consumă Fiecare Membru Al Familiei, Dacă Mama Mănâncă De 3 Ori Mai Mult Decât
Citeşte Textul: Printul Broscoi, După Fratil Grimm A Fost Odată Ca Niciodată O Prințesă Foarte Frumoasă, În Fiecare Zi, Ea Se Juca Cu O Minge De Aur. Într-o Zi,
Va Rog Frumos Exercițiile 4 Și 5 Dacă Ma Puteți Ajuta
A) Un Cuvânt Cu Sens Opus Cuvântului Să Dispară; B) Un Cuvânt Cu Același Sens Pentru Cuvântul Subliniat: Toate Mirosurile Şi Culorile Insulei Se Stingeau; C) Un
In Triunghiul ABC Măsură Unghiului C Este Egala Cu 60° ,AB=4, Și BC =2. Sa Se Calculeze Sin AHey!Am Vrut Să Pun Această Întrebare Ieri,dar Până La Urmă Nu Am Ma
In Principal 18 Și 19 ,dar Daca Se Poate Și Celelalte, Va Rog Frumos, Cu Explicații
Buna Ziua! Suma Lungimilor Muchiilor Unui Cub Este Egală Cu 240 De Metri.Muchia Cubului Are Lungimea Egală Cu:A.20 M B.24 M C.30 M D.40 M
Choose The Word In The Box To Write About Lindsay's Saturadys. Brush Teeth - Wash The Dishes - Have Lunch - Go To Bed - Go To The Supermarket - Take A Shower -