RO Study
👤
Ihs97
Ihs97
30-10-2021
Engleza
a fost răspuns
dau coroană!........
Răspuns :
Xyzoannie
Xyzoannie
30-10-2021
1.H
2.B
3.F
4.D
5.C
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru:mănos Si Îngriji
Buna Am Nevoie De Ajutorul Vostru . Alcătuiti O Compunere Despre O Întâmplare Petrecută În Copilărie De Minim 15 Randuri . Dau Coroana Vreau Sa Vad Daca Aplicaț
Alcateieste O Propozitie Cu Cuvantul Golas
Scrie Nr 24 Ca Un Produs De Doi Trei Respectiv 4 Termeni . Gasiti Toate Solutiile Posibile Dau Coroana
Care E Diferenta Dintre Numar Rational , Irational , Etc? Niste Exemple De Numere Rationale, Irationale, Etc?
4 Albume Costa 16 Lei Cu Valoarea A 3 Albume Se Pot Cumpara 2 Stilouri Calculati Cat Costa 5 Stilouri De Acelas Model
Matei A Cheltuit Sambata Dupa Amiaza Doua Cincimi Din Suma Pe Care O Avea Dimineata . Duminica , Dupa Ce A Mai Cheltuit Inca 13 Lei , Matei Mai Are 8 Lei Din Su
Precizeaza Modul Si Timpul Verbelor: Vezi,a Scris, Era, Am Sa Spun,sa Ajunga,ar Prefera,va Disparea,ispitind,recunosteam,alesesem,statuse,sa(ma) Fi Nascut AJUTO
Ajutor!!! Vă Rog Muuult! Dau Coroană! Puteţi Sā-mi Traduceţi Ultimul Alineat Al Textului? Acolo De La " The Deep Sea Serpent"
Scrieți Un Scurt Text Argumentativ Despre Importanța Cunoașterii Istoriei Limbii Romane. Dați-mi Măcar O Idee De La Care Aș Putea Pleca, Vă Rog Mult