RO Study
👤
Varamea
Varamea
24-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Alcateieste o propozitie cu cuvantul golas
Răspuns :
Raluca219
Raluca219
24-09-2017
Puiul e golas.
Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
Аноним
Аноним
24-09-2017
Golas, muntele isi astepta de acum razbunarea iernii ce dadea semne de apropiere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Poate Ajuta Cineva Plsssssssssssssssssssssssssssss Dau Coroană
5. Menţionează Partea De Propoziție Și Partea De Vorbire Pentru Termenii Subliniaţi.LUCREAZA Pentru A Ajuta Comunitatea. EI Au Plecat La Cules De Mere.PRIMARUL
MA XII.3.13. La Concursul De Atletism Participă 56 De Fete Şi 72 De Băieţi. Ei Sunt Împărtiti In Serii De Câte & Cât Timp Durează Concursul Dacă Fiecare Ser
Find The Mistake: Va Rog Mult Am Nevoie De Ajutor!!!!!
3. Observă Câte Cuburi Din Fiecare Culoare Avea Alex. Jumătate Din Fiecare Culoare Le Oferă Fratelui Său. Câte Cuburi Din Fiecare Culoare Mai Are Alex?
Ma Puteti Ajuta, Va Rogg Mult
168 De Elevi Vor Pleca In Excursie La Constanta Știind Ca Un Autocar Are 56 De Locuri De Cate Autocare Este Nevoie Pentru Ai Transporta Pe Toti.
DAU COROANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6. Precizează, În Două - Trei Enunturi, O Trăsătură Fizică A Personajului Fram, Identificată În Fragmentul De Mai Jos, Şi Mijlocul De Caracterizare, Ilustrându-
XII.3.9. David Mai Are Nevoie De 8 Lei Pentru A-şi Cumpara Două Cărţi A 18 Lei Fiecare. Câți Lei Are David ?