RO Study
👤
Boned
Boned
20-10-2021
Matematică
a fost răspuns
partea intreaga a numarului 12,(8) este
Răspuns :
Lolgamescom0
Lolgamescom0
20-10-2021
Răspuns:
12 este
Explicație pas cu pas:
partea intreaga este cea inainte de virgula
Answer Link
Andreialexandru3424
Andreialexandru3424
20-10-2021
Răspunsul corect ( cred ) este 12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Verbele ,daca Este Verb Predicativ Sau Verb Copulativ,modul... Timpul.... Persoana..... Numarul.... Si Daca Este Predicat Verbal Sau Predicat Nominal.
Suma A 8 Nr. Naturale Consecutive Impare Este Egala Cu 192.determinati cele 8 Nr. Naturale
Am Nevoie De Semnificatia Primei StrofeMireasa Cerului AlbastruÎşi Împânzeşte-n Ape Chipul, De Vraja Ei Tresare UndaŞi-nfiorează-se Nisipul. S-aştern Bobiţele D
Aflati Masura Unghiului Format De Acele Unui Ceasornic Care Arata Ora 14:00 . Va Roggg
Mareste Fiecare Dintre Numerele 59 40 13 76 90 Cu 10
Aventura Mea In Lumea Cartilor A Inceput Cu Jules Verne. Personajele Scriitorului Francez imi Erau Cei Mai Buni Prieteni Si Mi Se Parea Normal Sa Fiu Alaturi De
Pe Dreapta D Se Considera Punctele A, B,C ( In Aceasta Ordine) Astfel Incat AB Supra BC = 2 Supra 7 Si AC =18. Aflati Lungimea AB
Imi Puteti Spune, Va Rog Frumos, Care Este Diferenta Dintre Verbele Tranzitive Si Cele Intranzitive? Si Fiti Mai Expliciti, Daca Puteti Da Si Exemple, Pentru Ca
Denumirea De Factori Climatogeni La Care Se Refera Curentii Oceanici? Va Rog , Repede
[tex]2 \sqrt{5} <;>;= 3 \sqrt{5} [/tex]