RO Study
👤
M00n
M00n
20-10-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutați-mă
3+6+9+12+....+60=
suma lui Gauss
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
20-10-2021
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Narativ De 150-170 De Cuvinte, În Care Să Relatezi O Întâmplare Imaginară Ta Care Au Luat Parte Profesorul Ştefănescu Şi Elevii Clasei A III-a. În
Compune 4 Plobleme De Clasa A 5a La Matematică Plobleme De Semestru 1. Urgent
Simplificați Fracțiile Următoare Și Scrieți Rezultatele Sub Formă De Fracții Ireductibile
II. Completati Spatiile Libere Cu Informația Corectă. A) Şuruburile Sunt Organe De Maşini Cu Filetul Dispus La B) Niturile Se Compun Din: Cap Iniţial, .........
Stie Cineva Sa Citeasca Asta
Ajutor Pentru Maine Dau Coroană Și Puncte Promitttttttt Repedeeee Uitațiva Mă Abonez Promitttttttt Repedeeee Uitațiva Asta E Textul 4 CE METODE AR PUTEA FOLOSI
7. Formulați Propozitii Sau Fraze În Care Să Folosiți Verbele A Acoperi, A Lăuda, A Sădi, La Cele Trei Diateze, La Modurile Conjunctiv Și Condițional-optativ Pr
Un Gospodar Duce La Moară În Prima Zi 3 Saci De Grâu Și 2 De Ovăz, În Total 144 Kg. A Doua Zi El Duce 5 Saci De Grâu Și 10 De Ovăz, În Total 400 Kg. Cât Cântăre
1. Determinați Volumul De Dioxid De Carbon Măsurat În Condiții Normale Care Reacționează Cu 600 G De Soluție De Hidroxid De Calciu De Concentrație 74% 2. 160 G
1.Sase Tractoare Ara Un Teren În 15 Ore. În Câte Ore Ara Terenul Un Tractor? Dar 5 Tractoare? 2.Pentru 7 Mingi Și 10 Baloane S-au Plătit 205 Lei, Iar Pentru 6 M