RO Study
👤
Davidutcopilfinut
Davidutcopilfinut
12-12-2022
Istorie
a fost răspuns
stie cineva sa citeasca asta
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redati o Scrisoare Adresata invatatorului Vostru , Folositi Vorbe alese Adica O Exprimare Plina De Respect pt Invatator . Va Rog ajuta
Adjective Penru Scoala
Se Dau Urmatoarele Trasaturi Fizice Si Morale:linistit, Bataios, Ambitios, Cu Nasul Carn, Ingrijit, Haine Curate, Neglijent, Cu Ochi Mari, Nerabdator, Sprancene
Am Nevoie De Un Dialog Scurt {15 -20 Rânduri} Între Un Explorator Si Pinguini! VĂ ROG!
Cine Ma ajuta cu O compunere De 15-20 Randuri despre O vizita La Gradina Botanica Sau Gradina Zoologica , si Sa Aiba Multe Substantive ?
1. Sublineaza Verbele Din Textul Urmator Si Analizeaza-le, Indicand Si Functia Sintactica. -Sa Vedem,am Reluat Eu ,nimic Nu E Pierdut Inca Definitiv. Vom Merge
Cu Cat Este Mai Mare 78 Decat 34 Cu Cat Este Mai Mic 4 Decat 65
Determinati Lungimea Ipotenuzei Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel Cu Cateta De 9radical Din 2 Centimetri
Diferenta A Doua Numere Ester 39 catul Lor Este 6 ,iar Restul 4.afla Cele Doua Nr .
Determinati Nr A, B Si C Direct Proportionale Cu Nr . 3 7 Si 8 Daca Cel Mai Mare Dintre Ele Este Cu 12 Mai Mic Decat Suma Celorlalte Doua Numere . * La Spate Im