RO Study
👤
Ionutalincoman
Ionutalincoman
17-10-2021
Chimie
a fost răspuns
pentru structura de mai jos
Răspuns :
EndOfTime
EndOfTime
17-10-2021
Răspuns:
Ai de capul meu,fisa asta m.a făcut să îmi fac griji in legătură cu chimia care va urma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Afiș Despre O Expoziție De Desen Care E În Sc Mea
Scrie Toate Numerele Formate Din Zeci Si Unitati Cuprinse Intre 20 Si 30
Povestiti O Aventura Din 'apolodor' De Gelu Naum Si Argumentati Dc Ati Ales Acea Aventura
Gaseste 4 Nr De Forma A B C Care Adunate Cu Rasturnatul Lor Dau Suma.a)444,b)888
Triunghiu ABC Este Dreptunghic In B Si Masura Unghiului ACB=30 Grade.Punctul M Este Mijlocul Laturii AC.MD Perpendicularape BC.Punctul D Apartine Laturii Bc.Afl
Intr-o Livada Sunt 1560 Pomi(meri ,peri Si Pruni).Stiind Ca Numarul Merilor Este Cu 180 Mai Mare Decat Al Perilor ,iar Al Prunilor Cu 30 Mai Mic Decat Al Meril
Descoperiti Nr. Cuprins Intre26 Si60,la Care Zecile Sunt Reprezentate De Un Nr.impar,iar Suma Cifrelor Sale Este 13.
Va Rog Frumos Mesajul Textului Sub Forma De Opinie Tu Crezi C-a Fost Iubire-adevărată... Eu Cred C-a Fost O Scurtă Nebunie... Dar Ce Anume-a Fost, Ce-am Vrut
Nu Inteleg:scrieti Nr.1 Ca O Suma De Doua Nr Naturale cum Se Rezolva?
Intr-o Statiune Au Venit In Luna Iunie 11375 De Turisti,iar In Luna Iulie Cu 6354 Mai Mult ,cati Turisti Au Venit In Luna August,daca In Total Au Venit In Stati