RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog, am nevoie de ajutor!
Dau coroana!
Răspuns :
Alessandrabartha42
Alessandrabartha42
15-10-2021
Explicație pas cu pas:
sper că înțelegi !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Afle Numerele Naturale A Şi B Astfel Încât A + B = 16 Iar A ∙ B Este Maxim Posibil.
In Trei Lazi Cu Portocale Si2 Lazi De Banane Sunt 240kg. Cate Kg De Portocale Si Cate De Banane Sunt ,daca O Lada De Portocale Cantareste Cat 2 Lazi De Banane?
Macar Una 1. Ana, Cristiana Si Daria Au Suma Varstelor Egala Cu 29. Care Va Fi Suma Varstelor Lor Peste 4 Ani? 2. Calculati Suma: S = 9+99+999+...+ 99...9}2013
Aflati Catul Impartirii Numarului Abab La Ab In Baza Zece( Cu Linie Deasupra) Va Multumesc De Ajutor!
Care Este Atributul?Eu Am O Floare Frumosa Si Pe Langa Ea Mai Am Um Pui De Gaina
Aflati Catul Impartirii Numarului Abab la ab
Tu Ce Crezi Cartea E Nesanatoasa? Scrie Un Text Argumentativva Rog Am Nevoie
1. Diferenta A Doua Numere Este 308.Determinati Cele Doua Numere stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalt Se Obtine Catul 8 Si Restul 35...2.Aflati In Fi
Trebuie Sa Argumentez De Ce Imi Plac Cartile De Aventura ,de Magie Si Jurnalele De Calatorie. Va Rog Ajutati-ma.
1. Calculati : (11/18+7/12-3/20):47/602. Daca A/b = 0,4 Si A+b = 21 , Aflati Numerele A Si B.3. Determinati Elementele Multimii : A = {x ∈ Z (numerelor Intregi)