RO Study
👤
Zarnesti
Zarnesti
14-05-2015
Limba română
a fost răspuns
etapele naratiuni va rog fumos
Răspuns :
Sasa450
Sasa450
14-05-2015
Expozitiunea( locul,timpul si personajele)
Intriga
Desfasurarea actiunii
Punctul culminant
Deznodamantul
Sper ca am fost de ajutor!! Alte nelamuriri imi poti scrie la comentariu!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Zile Pot Avea Doua Luni Consecutive? Rotunjeste La Zeci Rezultatele Obtinute.
Precizeaza Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului, Prin Care S-au Format Cuvintele: STRÂNSA, OSOS, ÎNNEGRIT... Mersi...
În Vasul În Formă De Cub ABCDEFGH se Toarnă Un Litru De Apă. Arătati Că Înăltimea La Care Se Ridică Apa În Vas este Mai Mică De 7 Cm. V=1728 METRI CUBI A TOTAL
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Completati Cu Articole Demonstrative:1. Ii Dau Colegei..... Simpatice Dreptate.2.pretenilor.......vechi Le.am Spus Adevarul.3. Fetele Zglobii S.au Intalnit Cu B
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Interpretare A Mesajului Poetic Din Poezia Inger Si Demon De Mihai Eminescu?VA Rog E Urgent!!!!!!!!!!!!!!
Daca La Examen Am Scris Ca 2 Trasaturi Ale Genului Liric Sunt Prezenta Eului Liric Si Folosirea Unui Limbaj Artistic ,e Corect??????
Formulează Câte Un Enunţ În Care Adjectivul Argintiu, La Plural, Să Se Afle În Faţa Unui Substantiv Masculin Şi Apoi După El.
Cate Zile Pot Avea Doua Luni Consecutive? Rotunjeste La Zeci Rezultatele Obtinute.
Doua Adaptari Ale Broastei La Mediul Acvatic