RO Study
👤
Popicageorge
Popicageorge
11-10-2021
Limba română
a fost răspuns
ex 5 pls dau coroana
Răspuns :
Toebuna
Toebuna
11-10-2021
Răspuns:
mai intai, este vreo lectie in legatura cu exercitiile?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Încercuiți Litera A Dacă Propozițiile De Mai Jos Este Adevărată Sau Litera F Dacă Propoziția Este Falsă Numărul Minus 2 Este Soluția Ecuației 3x Plus 2 Egal X L
Ajutor La 19 Și La 10 Dau Inima La Primul Care Raspunde
Se Consideră Triunghiurile Congruente ABC Și MNP ( Triunghiul ABC = Triunghiul MNP) Şi AA', Respectiv MM', Bisectoarele Unghiurilor BAC Şi NMP (punctul A' Este
Buna Ziua, Am De Facut Urmatoarele Cerinte In C++stiu Sa Le Declar In Cpp, Doar Ca Nu Stiu Rezolvarile..multumesc– Initializeaza Elementele Tabloului Cu Valori
6. Un Automobil A Parcurs 520 Km În 8 Ore. Prin Localităţi A Circulat Cu Vi-teza De 40 Km/h, Iar În Afara Localităților Cu Viteza De 80 Km/h. Aflați Cîttimp A C
Determina Numarul Natural Care : A)impartit La 24 Da Catul 3 Si Restul 7 B)impartit La 15 Da Catul 0 Si Restul 8 C)impartit L 432 Da Catul 24si Restul 234
Calculați:[tex](3 - 2 \sqrt{2} ) \times \sqrt{17 + 12 \sqrt{2} } + \sqrt{7 + 4 \sqrt{3} } \times (\sqrt{3 - 2 \sqrt{2} }) [/tex]
Formuleaza Echipe De Cuvinte Cu Aceleași Înțeles
In Trei Saci Sunt In Total 72 De Mere.un Sfert Dinmerele Din Primul Sac Se Mutain Al Doilea Sac.Apoio Treimedin Numarulmerelor Aflate Acum In Al Doileasac Se M
Perectiva Narativa La Adam Si Eva De Liviu Rebreanu