RO Study
👤
Roxysandy66
Roxysandy66
13-05-2015
Matematică
a fost răspuns
Cine ma ajuta va rog :)
52kg-370dag=?hg
Răspuns :
Porubimcristia
Porubimcristia
13-05-2015
-320hg
ca daca un numar ete pozitiv iar altul negativ se scad si se pune semnul modulului mai mare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati De Ce Gazele Rare Sunt 0 Valente
In Figura Urmatoare Se Stie Ca Abc Este Echilateral Si Bdc Este Isoscel De Baza [B] Demonstrati Ca Triunghiul Abd Congruent Cu Triunghiul Acd
Recitește Secvențele Selectate,apoi Identifică Trăsătură Dascălului Ce Reiese Din Fiecare.Lectia Este Postată La Cele Trei Ex Este Toată Lecția.
11. Un Clev Citeste 3/5 Dintr-o Carte Şi Constat Ca Daca Ar Mai Fi Citit Inca 30 De Pagini Ar Fi Terminat 2/3 Din Carte. Afla Cite Pagini Are Cartea
Pls Pls Urgent Dau Coroana Ajutațima La Cea Marcată Cu X Știu Că E Ușoară Dar Nu Știu Să Fac Vă Rog Ajutați Mă Uit Dau Coroană Îmi Dă Rezultatul Greșit Încontin
Întreitul Unui Număr, Micşorat Cu 2, A Fost Împărțit La 8, Iar Câtul Obținut, Mărit Cu 14, A Dat 28. Care A Fost Numărul?repede Va Rog
Un Agent Economic Împrumută De La O Bancă 10.000 U. M. Pe o Perioadă De 9 Luni, Cu O Rată A Dobânzii De 30%. Ce Sumă Trebuie Să Restituie băncii ?
Ia Din Produsul Numerelor 8 Si 8 Suma Numerelor Pare Mai Mici Decat 10 Va Rog Sa Spunati Repede
In Legatura Cu Fenolul Monohidroxilic Cu Formula Moleculara C7H8O: A. Sunt 5 Izomeri Cu Formula Moleculara A Fenolului B. 4 Izomeri Au Molecule Asociate Prin Le
Redacteaza In 150 250 De Cuvinte O Compunere Despre Importnatnta Banilor In Viata Oamneilor