RO Study
👤
Focipoci1
Focipoci1
06-10-2021
Limba română
a fost răspuns
un text in proza despre iarna 5 randuri
Răspuns :
Stoeanivumihaela
Stoeanivumihaela
07-10-2021
Răspuns:
iarna este anotimpul meu preferat pentru că sunt sărbătorile de iarnă și se cântă colinde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent De Acest Exercițiu!!! Dau Coroană
Suna A Trei Numere Este 100.Suma Primelor Doua Numere Este 46,iar Suma Ultimelor Două Numere Este 74.Arătați Ca Există Două Moduri De A Rezolva Această Problemă
Functia Sintactica Si Cazul Pentru Propozitia: Baiatul I-a Oferit Fetei Un Martisor.
Realizati 90 De Intrebari Despre Europa ( 10 Legate De Asezarea Geografica , 10-15 Relief , 10 Clima , 10-15 Ape , 10-15 Vegetatie ,fauna , Soluri Si Alte Popul
Luca Desfasoara Un Experiment Ar Vrea Sa Dizolve In Apa Un Cub De Zahar Sugerează I Trei Modalităţi Prin Care Poate Creste Viteza De Dizolvare. VA ROG ESTE URGE
Citește Din Sfânta Scriptură Se Caută Pe Internet Textul De La 3 Regi 18, 25 - 27 Apoi Comentează Împreună Cu Ceilalți Colegi Despre Minunile Făcute De Dumnezeu
VA ROGGG!!! URGENT Am Nevoie URGENT De O Compunere Despre Prima Zi De Școala Din Clasa A 5 A. 15 Rânduri
Argumentarea Poeziei ,,Pelerinaj" De Otilia Cazimir Va Rog
Un Dreptunghi Are Lungimea De 10 M Si Latimea De 4 M.Afla Perimetrul Dreptunghiului.
1.a. 32÷(-8)-36÷(-4)+(-42)÷(-21)-(-45)÷(-15)=b.-63÷(-7)-42÷(-3)+16÷(-2)-(+36)÷(-18)=PLS