Răspuns :
---
Prima zi de scoala
Vara s-a terminat si urma sa imi vad noua mea scoala, impreuna cu noii mei colegi. Eu m-am mutat din acea scoala, din cauza ca voiam sa fiu la o scoala mult mai buna fata de celalalta. In prima zi de scoala nu am facut ore, cum e si normal. Mai mult, am comunicat intre noi si ne-am jucat jocuri interesante in curtea scolii, cum ar fi: de-a v-ati ascunselea, X si 0, prinsa si multe altele. In perspectiva mea, eu am cunoscut o prietena, care sunt inca cu ea si in ziua de astazi. O chema Maria! Ea era o fata bruneta cu ochi albastri si timida, mai ales cand vorbea cu mine la inceput. Cu ea, m-am distrat foarte mult de-a lungul gimnaziului si mai mult, a liceului! Ne-am inteles foarte bine deoarece eram aproape la fel pe partea de gandire. In zilele de azi, dupa cum am zis, sunt prietena cu ea si ne jucam jocuri video prin intermediul comunicarii in mediul virtual si speram ca vom fi alaturi in momentele grele ale fiecaruia!
---
Observatii
Ce am realizat mai sus, este ceva rapid.. Ti-am dat o idee pentru a o modifica. Nu mi-ai dat alte cerinte inafara de cerinta cu 15 randuri. Textul este unul simplu care are trasaturi fizice si morale.
Ce am de facut?
Editeaza din textul de mai sus ceea ce doresti si ai grija la greselile de ortografie pentru a avea o nota cat mai buna, in caz ca este o tema pentru nota!
---
Bafta!
#copaceibrainly