RO Study
👤
Anca5982
Anca5982
01-10-2021
Matematică
a fost răspuns
Repede vă rog dau coroana !!!!!
Răspuns :
Dariageniu22
Dariageniu22
01-10-2021
Răspuns:
a)8
b)7
c)4
Sper ca te ajuta
Answer Link
Victorrenko33
Victorrenko33
01-10-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tot Exercițiul ,multumesc Mult :)
In Fisierul Text In.txt Se Afla Pe Fiecare Linie Cate Doua Numere Naturale Care Au Cel Putin O Cifra Si Cel Mult 9 Cifre. Scrieti In Pascal Un Program Care Afis
Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghi, Măsura Unghiului A=90 Grade, Măsura Unghiului ABC=30 Grade Si CM Bisectoarea Unghiului ACB. Fie MN Perpendicular Pe BC,
26. Unde Se Produc Erupțiile Vulcanice: În Contactele De Tip Rift Sau Încontactele De Tip Subducţie?Dau Coroana La Primul Răspuns!
Suma A Primilor N Termeni A Unei Progresii Aritmetice Este Sn=5n^2+6n.Sa Se Afle A1 Si R
Alcatuiti Prop Cu Pronumele" Tine" 4 Prop.Sa Aiba Cazuri Diferite
Pe Latura AB A Triunghiului ABC Considerăm Un Punct M, Prin Care DucemMN|| BC Şi MP|| AC, (NEAC Şi P=BC). Ştiind Că AM = Şi Că AC = 80 Cm, BCMB 3= 100 Cm, Să Se
Mă Puteți Ajuta Urgent Va Roog!!!problema Îmi Spune Sa Demonstrez Ca Sunt Prime Între Ele!!!
[(x + 3) : 200 + 90] : 10 - 10 = 0 Va Rog Frumos Ajutați-mă Cu Rezolvarea, Scrieți Rezolvarea In Rind!!
9. În Delta Dunării Trăiesc 327 De Specii De Păsări, 133 De Specii De Peşti, 44 Despecii De Mamifere, Dar Și 1 150 De Specii De Plante. Formulează O Întrebare A