RO Study
👤
Deffinetly
Deffinetly
30-09-2021
Limba română
a fost răspuns
Ajutor va rog dau coroana si ma abonez
Răspuns :
Deniz97
Deniz97
30-09-2021
Răspuns:
1. cel, ce-l
2.cel, cel
3.ce-l, cel
4.cel, cel
5.cel, cel
6.ce-l, cel, cel
7.ce-l,cel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 48 Cm Iar Latinea Este Egala Cu O Treime Din Lungime.Aflati Dimensiunile Dreptunghiului.
Efecte Ale Curentului Electric.
Demonstrați Ca Integrala Din N +2integrala Din N +1 +2integrala Din N-1 =1/n Pentru Orice Număr Natural N Cu Proprietatea N>sau Egal Cu 2. Stiilm Ca Integral
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Compunerea De La Exercidiul B , Nu Stiu Cum Sa O Fac , Am Nevoie Urgent .
Compune O Problema Dupa Exercitiul 256 +256 ;12 +256 X 12.Compune O Problema Folosind Urmatoarele Date ; 100l , 450 Dl ,5 Dal.
Ulita Copilariei De Ionel Teodoreanu Este O Opera Lirica Sau Epica? O Am La Semnificatia Titlului Unei Opere Si Nu Imi Dau Seama
ABCD Este Paralelogram Iar O Este Intersectia Diagonalelor Sale.Daca Aria Paralelogramului Este De [tex] 30 Cm ^{2} [/tex] Atunci Aria Triunghiului BOC Este De.
Scrie O Continuare De 5-10 Cuvinte A Primei Replici, Adecvata Contextului Si Situatiei De Comunicare: -Sa Presupunem Ca Se-mbata Si Poporul... Ei! Si?...Parca..
Notează Cu A (adevărat) Sau F (fals) Enunțurile Următoare: Zâna I-a Mărturisit Lui Pinocchio Ca Trebuie Sa Meargă La Școală. La Auzul Veștii , Pinocchio A Fost
Fie X=-a² -18a-100, A ∈ R a) Aratati Ca X Este Negativ, ∀a∈R b) Care Este Valoarea Maxima A Lui X ? VA ROG AJUTATI-MA !!